KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Göksun Fen Lisesi

Duran AYCI - Okul Müdürü

1974 yılında Adana’nın Saimbeyli ilçesine bağlı Değirmenciuşağı köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokulu ve liseyi ise Hatay Belen Lisesinde okudu. 1995 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünden mezun oldu ve aynı yıl Kahramanmaraş Göksun Kaleboynu Aybaş İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. Göksun’da Çardak Çok Programlı Lisesi, Ericek Prof. Dr. Mehmet Sağlam Çok Programlı Lisesi, Ericek ilköğretim Okulu, Değirmendere Çok Programlı Lisesi, Göksun Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lise ve Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinde öğretmen, Müdür Yardımcısı, Okul Müdürü ve Müdür Başyardımcısı olarak çalıştı. 2010-2014 Yılları arasında Göksun Anadolu Öğretmen Lisesinde Müdür Başyardımcısı, 2014-2019 Göksun Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yapmıştır. 2019 yılında Göksun Fen Lisesinde Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli ve 5 çocuk babasıdır.